top of page
AdobeStock_283877212.jpeg
Boutique El perle werkt volgens het duurzaamheidsconcept. Preloved feestkleding is hun core business.

Waarom zou ik mijn jurk verkopen?

Waarom jouw jurk verkopen via onze tweedehands boetiek?

Hoe gaan we te werk?

Krijg ik een bewijs dat mijn jurk bij jullie hangt?

Waarom zou ik kiezen voor een preloved jurk?

Hebben jullie ook nieuwe jurken?

Hoeveel kost een jurk bij jullie?

Kan ik bij jullie online aankopen?

Hoeveel mensen mag ik meebrengen?

Hebben jullie een retoucheuse?

Enkele belangrijke aandachtspunten

Waarom zou ik mijn jurk verkopen?
 

Er zijn verschillende redenen waarom je ervoor zou kunnen kiezen om je jurk te verkopen:

 

1. Financiële overwegingen:
Het verkopen van je jurk kan je de mogelijkheid bieden om wat extra geld te verdienen. Bruidsjurken, communiejurken en galajurken zijn vaak kostbare aankopen, en door je jurk te verkopen, kun je een deel van je investering terugkrijgen.

 

2. Duurzaamheid:
Het hergebruiken van kleding is een duurzame keuze. Door je jurk te verkopen, draag je bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van een milieuvriendelijke benadering van mode.

 

3. Ruimte besparen: Kledingkasten kunnen snel vol raken, vooral met jurken die je mogelijk niet vaak draagt. Het verkopen van je jurk kan ruimte vrijmaken in je kledingkast voor andere kledingstukken.

 

4. Speciale gelegenheden:
Als je jurk is gedragen bij een speciale gelegenheid, zoals een bruiloft, communie of gala, kan het verkopen ervan een manier zijn om mooie herinneringen te delen en de jurk een tweede leven te geven voor iemand anders om speciale momenten te creëren.

 

Kortom, er zijn verschillende redenen waarom je zou kunnen overwegen om je jurk te verkopen, variërend van financiële overwegingen tot duurzaamheid en het creëren van ruimte. Het is belangrijk om een beslissing te nemen die het beste bij jouw situatie en behoeften past.

 

Waarom jouw jurk verkopen via onze tweedehands boetiek?

 

1. Professionele begeleiding:
Wij beschikken over expertise in het optimaal presenteren van jouw jurk. Hierdoor ben je verzekerd van een eerlijke prijs en een professionele presentatie die de verkoopkansen maximaliseert.

 

2. Gemak en tijdswinst:
Wij nemen de verkoopafhandeling, communicatie met potentiële kopers en marketing volledig uit handen.
Het verkopen via onze boetiek bespaart je kostbare tijd en geld die anders besteed zouden worden aan het opzetten van je eigen verkoopplatform en het beheren van advertenties.

 

3. Aantrekkingskracht voor kopers:
Kopers die specifiek op zoek zijn naar bruidsjurken, communiejurken of galajurken bezoeken onze boetiek om hun droomjurk te vinden. Hierdoor vergroten wij jouw kans om je jurk sneller te verkopen.

 

4. Vertrouwen en betrouwbaarheid: Onze boetiek biedt een betrouwbare en legitieme koopervaring. Potentiële kopers worden gerustgesteld door onze professionele aanpak en duidelijke garanties.

 

Kortom, het verkopen van jouw bruidsjurk, communiejurk of galajurk via onze tweedehands boetiek is een slimme en handige keuze. Wij begrijpen de waarde van deze bijzondere kledingstukken en zorgen ervoor dat ze in goede handen terechtkomen. Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij jou kunnen helpen je jurk te verkopen en iemand anders de kans te bieden om er net zoveel van te genieten als jij hebt gedaan.

Hoe gaan we te werk?

Wij hanteren een eenvoudige en transparante werkwijze:

1. Breng je gereinigde jurk naar onze winkel:
Je begint met je jurk naar onze winkel te brengen. Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om je te verwelkomen en je jurk in ontvangst te nemen.

 

2. Conditierapport:
We stellen, samen met jou, een gedetailleerd conditierapport op. Dit rapport beschrijft de staat van je jurk, de termijn waarbij je jouw jurk exclusief bij ons te koop aanbiedt, jouw vraagprijs,….

 

3. Bepaal je verkoopprijs:
Samen met ons team bepaal je de verkoopprijs van je jurk. We baseren dit op verschillende factoren, waaronder de staat van de jurk, het merk en de marktwaarde.

 

4. Jurk te koop aangeboden:
Je jurk wordt nu te koop aangeboden in onze winkel en op onze website. Hiermee krijg je maximale zichtbaarheid en bereik je geïnteresseerde kopers, zowel lokaal als online.

 

5. Geen extra kosten, geen kopzorgen:
Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over extra kosten of complexe administratie. We zorgen voor een vlotte dienstverlening, zodat jij je kunt concentreren op andere zaken.

6. Jouw jurk is verkocht
Jij ontvangt jouw vraagprijs. Je betaalt geen kosten, geen commissie.

 

Belangrijk om te vermelden:
Wij kopen niets over, maar presenteren jouw jurk op een aantrekkelijke manier in onze winkel en op onze website. Dit betekent dat je de eigenaar blijft van je jurk totdat deze wordt verkocht.

 

Bovendien, als je jurk na 1 jaar nog niet is verkocht, nemen we opnieuw contact met jou op. We bespreken dan graag de mogelijke opties en volgende stappen om ervoor te zorgen dat jouw jurk de juiste eigenaar vindt.

Bij onze boetiek streven we naar een naadloze en succesvolle verkoopervaring voor jou en zorgen we ervoor dat jouw jurk de aandacht krijgt die ze verdient.
 

Krijg ik een bewijs dat mijn jurk bij jullie hangt?

 

Ja, zeker!

Bij het brengen van je jurk naar onze winkel maken we een gedetailleerd conditierapport op. Dit rapport beschrijft nauwkeurig de huidige staat van je jurk, inclusief eventuele bijzonderheden zoals bijkomende accessoires of andere relevante informatie. Dit conditierapport wordt zorgvuldig bewaard en is een belangrijk referentiepunt voor jou en onze boetiek.

Je ontvangt een exemplaar van dit conditierapport. Dit duplicaat dient als eigendomsbewijs wanneer je je jurk bij ons achterlaat. Dit document bevestigt dat jouw jurk in onze boetiek is en dient als bewijs van overdracht tot de jurk wordt verkocht.

Waarom zou ik kiezen voor een preloved jurk?


1. Onze preloved jurken bieden dezelfde stijlvolle elegantie als nieuwe jurken, maar tegen een fractie van de prijs.


2. Wil je opvallen en je onderscheiden van de massa? Onze preloved collectie omvat unieke stijlen en ontwerpen die je niet zomaar ergens anders vindt. Maak een statement met een jurk die een verhaal te vertellen heeft.


3. Kies voor duurzaamheid zonder concessies te doen aan je look. Het kopen van preloved jurken draagt bij aan een groenere planeet door hergebruik van kleding, terwijl je nog steeds schittert.


4. Onze collectie omvat een breed scala aan maten en stijlen, zodat je zeker een jurk vindt die perfect bij je past.


5. Droom je van designerkleding? Bij ons kun je betaalbare luxe vinden. Geniet van designerjurken zonder de hoge prijs.


6. Sommige van onze jurken hebben een rijke geschiedenis. Draag een jurk met een verhaal en maak het het jouwe.

 

Waarom zou je voor minder gaan als je kunt stralen in een prachtige preloved jurk? Bezoek onze boetiek en ontdek de schatten die op je wachten. Bij ons kun je genieten van stijl, kwaliteit en besparingen - alles in één adembenemend mooie jurk. 

 

Stap binnen en vind je perfecte preloved jurk vandaag nog!

Hebben jullie ook nieuwe jurken?
 

Onze focus ligt op preloved kleding

Sommige van onze preloved jurken zijn enkel gepast en nooit echt gedragen. Dit betekent dat je de kans krijgt om een vrijwel nieuwe jurk te verwerven, met alle pracht en elegantie, maar zonder de prijs van een gloednieuw kledingstuk.

 

We zijn er trots op dat we een schatkamer van preloved jurken zijn, inclusief deze vrijwel nieuwe exemplaren. Als je op zoek bent naar zowel kwaliteit als waarde, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor advies of aanbevelingen. We zullen er alles aan doen om jouw zoektocht naar de perfecte jurk zo aangenaam en bevredigend mogelijk te maken. Jouw tevredenheid staat bij ons altijd voorop.
 

Hoeveel kost een jurk bij jullie?


Bij onze boetiek begrijpen we dat prijs een belangrijk overweging is bij het kiezen van de perfecte jurk. We bieden een gevarieerde selectie van bruidsjurken, communiejurken en galajurken om aan verschillende budgetten en stijlvoorkeuren te voldoen. Hier is een overzicht van de prijsklasse die je kunt verwachten bij ons:

 

- Communiejurken: Onze collectie communiejurken varieert in prijs van €50 tot €250. We bieden een scala aan stijlen en opties om ervoor te zorgen dat jouw speciale gelegenheid perfect wordt aangevuld.

 

- Bruidsjurken: Voor onze bruidsjurken varieert de prijs meestal van €200 tot €2500. Het is echter belangrijk op te merken dat we ook exclusieve designerjurken aanbieden, die mogelijk hoger geprijsd zijn. Deze designerjurken belichamen luxe en stijl en kunnen een breder prijsbereik hebben.

 

- Galajurken: Onze galajurken zijn beschikbaar in een prijsklasse van €50 tot €500. Of je nu op zoek bent naar een betaalbare elegante optie of een meer verfijnde galajurk, we hebben keuzes die bij je budget passen.

 

Onze collectie biedt voor elk wat wils, van betaalbare stukken tot exclusieve designerjurken. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je een jurk vindt die niet alleen bij je stijl past, maar ook binnen je budget past. Als je op zoek bent naar specifieke prijsinformatie voor een bepaalde jurk of meer details wilt over onze exclusieve designercollectie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag om de jurk van je dromen te vinden, binnen jouw prijsbereik.

Kan ik bij jullie online aankopen?


We begrijpen dat gemak belangrijk is bij het winkelen, maar vanwege de aard van onze producten bieden we momenteel geen mogelijkheid voor online aankopen.

 

Onze jurken, zoals bruidsjurken, communiejurken en galajurken, zijn bijzonder speciale kledingstukken die aandacht en zorg vereisen om ervoor te zorgen dat ze perfect passen en voldoen aan je verwachtingen. Daarom willen we persoonlijk contact met onze klanten om de best mogelijke ervaring te bieden.

 

Als je geïnteresseerd bent in het bekijken van onze collectie of het passen van jurken, nodigen we je van harte uit om onze boetiek te bezoeken. Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de jurk die bij je past en om de beste pasvorm te garanderen.

 

Voor eventuele vragen, verzoeken om meer informatie of specifieke jurkinformatie, kun je altijd contact met ons opnemen. We kijken ernaar uit om je persoonlijk te verwelkomen in onze boetiek en je te assisteren bij het vinden van de perfecte jurk voor jouw speciale gelegenheid. Jouw tevredenheid staat bij ons altijd voorop.

Hoeveel mensen mag ik meebrengen?


Bij onze boetiek streven we naar een gastvrije en comfortabele omgeving waarin je de perfecte jurk kunt vinden. We begrijpen dat het belangrijk is om de mening en input van je dierbaren te hebben tijdens dit bijzondere moment.

 

Hoewel we geen specifieke beperkingen opleggen aan het aantal personen dat je mag meebrengen voor het passen van een jurk, willen we je vragen om rekening te houden met enkele praktische overwegingen. Onze boetiek is mooi en overzichtelijk, maar elk ruimte heeft zijn beperkingen. Onthou eveneens dat met hoe meer mensen er aanwezig zijn, hoe meer meningen er kunnen worden uitgesproken. Dit kan zowel positief als uitdagend zijn, afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren.

 

Daarom raden we aan om je meest vertrouwde vrienden en familieleden uit te nodigen om deze ervaring met je te delen. Dit zorgt ervoor dat je de input krijgt waar je het meest om geeft en dat je comfortabel kunt passen en beslissingen kunt nemen.

 

Ons deskundige team staat altijd klaar om je te helpen en te begeleiden bij het vinden van de jurk die bij je past, en we begrijpen dat dit een zeer persoonlijke keuze is. We zullen ons best doen om een comfortabele en aangename sfeer te creëren waarin jij en je gezelschap zich op hun gemak voelen.

 

Hebben jullie een retoucheuse?


Absoluut! Bij onze boetiek begrijpen we dat de perfecte pasvorm van je jurk van het grootste belang is. Daarom hebben we een ervaren retoucheuse in dienst met veel expertise.  

 

Of het nu gaat om het inkorten van de lengte, het aanpassen van de taille, of andere verfijningen om ervoor te zorgen dat je jurk als gegoten zit, onze retoucheuse staat klaar om aan je behoeften te voldoen. Haar vakmanschap en oog voor detail zorgen ervoor dat jouw jurk op maat wordt gemaakt, zodat je er op je best uitziet en je comfortabel voelt op je speciale dag.

 

Bij je bezoek aan onze boetiek kun je met ons team overleggen over de gewenste aanpassingen, en wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. We willen dat je jurk niet alleen mooi is, maar ook perfect past, en onze retoucheuse is hier om dat mogelijk te maken.

Enkele belangrijke aandachtspunten

Helaas stellen wij vast dat er soms onrealistische verwachtingen zijn of dat er wordt overdreven over originele aankoopprijzen.

Om de hygiëne en kwaliteit, het modebewustzijn en een eerlijke prijszetting naar onze klanten te garanderen, vragen wij rekening te houden met hetvolgende:

 

Wanneer je een jurk aanbiedt, is deze:

Gereinigd en volledig netjes;

Niet ouder dan 5 jaar;

Vergezeld van een aankoopbewijsje, of duplicaat ervan.

 

Wij hopen op begrip van jullie allen, dat we deze transparante en eerlijke werkwijze hanteren, naar jullie én naar de koper van jouw preloved jurk.

Hou momenteel ook rekening met een wachtlijst, wegens overaanbod. Geef ons zeker een seintje wanneer je wil opgenomen worden op deze lijst.

FAQ1
FAQ2
FAQ3
FAQ4
FAQ5
FAQ6
FAQ7
FAQ8
FAQ9
FAQ10
FAQ11
bottom of page